вівторок, 23 квітня 2019 р.

Сьогодні Єжова Т.М., завідувач бібліотеки академічного ліцею, провела майстер-клас "Івент-технології: застосування в роботі шкільної бібліотеки" в Херсонській академії неперервної освіти для шкільних бібліотекарів міста та області - слухачів курсів підвищення кваліфікації.


Тетяна Миколаївна розповіла історію виникнення понять "івент" та "івент-маркетинг", повідомила про те, як вони пов’язані з інтегрованими маркетинговими комунікаціями, проінформувала про розвиток в Україні агенцій івент-маркетингу та застосування елементів івент-маркетингу в роботі бібліотеки. 

Вона зауважила, що одне з головних завдань івент-маркетингу – побудова правильної комунікації, а також наголосила, що за суттю івент – яскрава емоційна подія в житті людини, а креативні, круті ідеї – це ключ до успіху. 

Доповідач розповіла, що розвиток креативності, творчості дітей – особливої сфери їхнього духовного життя, у якій яскраво розкривається індивідуальна самобутність кожної дитини, – суттєва частина роботи бібліотеки ліцею. 

Спікер акцентувала увагу присутніх на тому, що сьогодні ми маємо нову реальність, нову роль бібліотеки XXI сторіччя, наразі бібліотеки перетворюються з місця тільки для книжок на осередок розвитку творчості дітей. Тому так актуальна гнучкість і функціональність бібліотек. 

Учасники майстер-класу подякували Єжовій Т.М. за динамічну, насичену передачу свого досвіду. Колеги були вдячні ведучій за корисні авторські інноваційні розробки, якими Тетяна Миколаївна щедро поділилася. Бібліотекарі відмітили, що дві пари, відведені на майстер-клас, промайнули дуже швидко й сказали, що таке комфортне та ефективне спілкування надихнуло на творчі ідеї та зарядило енергією для нових звершень.

Єжова Т.М., завідувач бібліотеки







0 коммент.:

Дописати коментар