понеділок, 7 листопада 2016 р.



3 листопада 2016 року в Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки відбувся фінал та урочиста церемонія нагородження переможців конкурсу-проекту «Велике читання» за творчістю Рея Бредбері. Проект організовано в рамках Року англійської мови в Україні Управлінням освіти Херсонської міської ради, Херсонською обласною бібліотекою для дітей ім. Дніпрової Чайки та Херсонським центром "Вікно в Америку для майбутніх лідерів".

Конкурс проходив у місті та області у декілька етапів з квітня 2016 р. Тож до фіналу потрапили найкращі знавці англійської мови та творчості письменника-фантаста. Під час святкового фіналу під час вікторини наші ліцеїсти виявили чудове знання англомовної літератури, країнознавства та творчості й біографії Рея Бредбері.

За підсумком компетентного журі учні Херсонського академічного ліцею імені О.В. Мішукова здобули три перших місця у цьому конкурсі:

І місце у номінації «Мультимедійна презентація на твір письменника» – Горіна Анастасія, учениця 11 ЕПМ класу;
І місце у номінації «Реклама-відгук» – Терно Павло, учень 11 ЕПМ класу;
І місце у номінації «Художнє читання» – Дегтяр Анастасія, учениця 11 ЕПМ класу.

Переможці отримали дипломи та цінні подарунки від організаторів свята.

Терно П. в інтерв’ю журналістам телекомпанії «Скіфія» сказав, що Рей Бредбері для нього є одним з улюблених письменників. Павло також зауважив, що із задоволенням приєднався до участі у проекті в Рік англійської мови в Україні, тому що знання англійської – необхідна складова успішної людини.


Тож, незважаючи на те, що учні навчаються на спеціальності «Міжнародна економіка», вони продемонстрували блискуче знання літератури та англійської мови.


Вітаємо наших переможців!

Так тримати!

Докладніше про проходження проекту та святковий фінал читайте на блозі Херсонського інформаційного центру "Вікно в Америку для майбутніх лідерів" та на блозі «Увімкни бібліотеку».
Роботи переможців можна переглянути на блозі бібліотеки ліцею "Книжкова Одіссея".

Єжова Т.М.,
завідувач бібліотеки
Колажі автора

0 коммент.:

Дописати коментар