понеділок, 24 жовтня 2016 р.

Ознайомлення ліцеїстів 8 класів з бібліотекою ХДУ

 

Кожен ліцеїст знає, що квиток  читача бібліотеки Академічного ліцею дає можливість користуватися читальними залами бібліотеки університету. Для того, щоб навчити ліцеїстів орієнтуватися у бібліотечному фонді університету, 21 жовтня бібліотека ліцею організувала для учнів 8-х класів бібліотечні уроки «До знань разом із книгою» у бібліотеці Херсонського державного університету. 

Директор наукової бібліотеки ХДУ Арустамова Н. А. провела цікаву змістовну бесіду з ліцеїстами, розповіла про історію, фонди та відділи книгозбірні. Особливу увагу Нателла Артемівна приділила відділу рідкісних і цінних документів. Директор бібліотеки ХДУ дуже активно і привітно запросила ліцеїстів до співпраці. 

У читальних залах співробітники ознайомили учнів із встановленими правилами користування, розповіли їм про можливість доступу до Інтернету у відповідному секторі та вільний WI-FI  в читальному залі, що значно розширює можливості в отриманні інформації. 

Екскурсія в читальні зали університетської бібліотеки для знайомства з бібліотекою, її фондами – це дуже важливий крок для наших ліцеїстів. Вони з самого початку навчання в ліцеї зможуть активно користуватися науковою, навчальною та довідковою літературою, періодичними виданнями й науковими роботами викладачів ХДУ, розширювати свій світогляд.

Діти були щиро вдячні бібліотекарям за цікаву екскурсію та можливість користування фондами бібліотеки для самореалізації в навчанні й науковій діяльності, підвищення свого  інтелектуального та духовного рівня. 

Єжова Т.М.,
завідувач бібліотеки
Колаж автора
 

0 коммент.:

Дописати коментар