вівторок, 1 березня 2016 р.

Увага! У Ліцеї стартував проект «School - BookCrossing»!

За перебігом проведення Буккросингу в Ліцеї слідкуйте на блозі "Бібліоконтакт".

Проект виник за ініціативі студентів ВП «МФ КНУКіМ» спільно з Науково-педагогічною бібліотекою, Херсонською обласною бібліотекою для дітей імені Дніпрової Чайки.

До участі у проекті запрошуються учні старших класів загальноосвітніх навчальних закладів Півдня України.

Впродовж усього проекту інформацію (фото-звіти, відео, відгуки, тощо) учасники мають надсилати на електронну адресу оргкомітету: bookcross.knukim@gmail.com
та електронний лінк: https://vk.com/mfknukim_bookcross
 
Що таке «School - BookCrossing»?

«School - BookCrossing» - це назва регіонального проекту, мета якого - розповісти про буккроссинг і зробити всі умови для його існування в бібліотеках навчальних закладів Південного регіону України!

«School - BookCrossing» - це книжковий клуб, який стирає межі простору і часу. Це об'єднання людей, які ламають стереотипи. Адже ще ніколи в історії так не обмінювалися книгами.

Процес буккросингу складається з найпростішої дії, заснованої на принципі «прочитав - віддай іншому». Ми залишаємо свої книги в бібліотеці навчального закладу, щоб будь-який бажаючий міг їх прочитати.
 
Роботи можна надсилати або публікувати у відкритій групі https://vk.com/mfknukim_bookcross до 1 квітня 2016 р. 
 
З 1 квітня 2016 р. по 10 квітня 2016 р. будуть підводитися підсумки,  конкурсне журі визначить переможців серед дітей-учасників та шкільних бібліотекарів-координаторів. 

Підведення підсумків проекту відбудеться 14 квітня 2016 р. у м.Херсоні на базі Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки та 15 квітня у м.Миколаєві.

На переможців чекають дипломи та призи!!!


Добавити відео, фото, замітку, буктрейлер про книгу, яку Ви "відпускаєте" у буккросинг можна у відкритій групі School - BookCrossing https://vk.com/mfknukim_bookcross

Запрошуємо до участі #ХерсонSchoolBookCrossing !!!

0 коммент.:

Дописати коментар