четвер, 18 грудня 2014 р.

17 грудня 2014 р. Єжова Тетяна Миколаївна, завідувач бібліотеки Академічного ліцею, взяла участь у навчально-методичній раді КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради «Про організацію роботи бібліотек загальноосвітніх навчальних закладів Херсонської області».

Доповідь Єжової Т. М. «Сучасні тенденції розвитку бібліотечної справи: із досвіду роботи бібліотеки Академічного ліцею – переможця загальнонаціонального етапу Всеукраїнського конкурсу «Шкільна бібліотека» почули не тільки присутні у залі науковці, а й в області: начальники відділів та завідувачі районно-методичних кабінетів Херсонщини, адже нарада проходила у форматі вебінару.

Особливу увагу на нараді було приділено перетворенню шкільних бібліотек в центри інформаційних ресурсів. Тетяна Миколаївна зауважила, що новий формат у роботі бібліотек забезпечить позитивну динаміку розвитку та підвищення іміджу бібліотеки, що створить високотехнологічне освітнє середовище у закладі.

Єжова Т. М. акцентувала увагу на тому, що популяризація читання сьогодні теж вимагає виходу на новий рівень, а саме, активного використання в цій роботі інформаційних технологій. Тому Тетяна Миколаївна детально ознайомила з цим напрямком роботи бібліотеки Академічного ліцею, зокрема, про традиційний фотоконкурс «Ми і книга», літературні вечори, акцію «Відкрита стіна» тощо.
На конкретних прикладах Єжова Т. М. продемонструвала можливості впровадження інновацій у бібліотечну справу, що в кінцевому результаті сприяє посиленню інтеграційних процесів та комунікаційного розвитку в освіті.

























Єжова Т.М., завідувач бібліотеки

0 коммент.:

Дописати коментар