пʼятницю, 14 червня 2019 р.

З 9 по 12 червня Запорізька обласна бібліотека для дітей "Юний читач" приймала Х Міжрегіональний ярмарок бібліотечних інновацій "Бібліокре@тив – 2019".


Щорічний форум інновацій - унікальний майданчик для спілкування професіоналів, обміну новими підходами до формування читацьких інтересів та генерування нових креативних бібліотечних ідей.

Дуже почесно, що на ювілейний Ярмарок, що цього року відзначає вже 10 річницю, організатори запросили взяти участь Єжову Т. М., завідувача бібліотеки Херсонського академічного ліцею імені О. В. Мішукова ХМР при ХДУ. Тетяна Миколаївна була єдиним представником шкільних бібліотек на Ярмарку інновацій, на якій було представлено 11 областей України.

Єжова Т. М. презентувала нову авторську бібліотечну ідею - настільну літературну гру "ЛітЕкпромт: smart-гра". Цю інноваційну ідею придбала найбільша кількість "покупців". Усього на Ярмарку було представлено 41 ідею і лише 32 з них було "куплено".


Організатори потурбувалися про цікаву екскурсійну програму. Під час різноманітних екскурсій затишним, зеленим та дуже красивим містом бібліотекарі обговорювали можливості креативного бібліотечного впливу на читання дітей, особливо в умовах сучасного цифрового світу, який так стрімко змінюється.


Наступного року "Бібліокре@тив – 2020" буде проходити у м. Миколаїв. Тож учасникам потрібно втілити всі куплені ідеї і придумати на наступний рік ще цікавіші й креативніші інновації.

Фотоальбоми та колажі будуть опубліковані після 17 червня.

Єжова Т. М., завідувач бібліотеки ліцею

0 коммент.:

Дописати коментар