понеділок, 22 листопада 2021 р.

 
19 листопада було оголошено переможців щорічного обласного інтелектуального турніру «Ігри патріотів Херсонщини». Свято, приурочене до Всесвітнього дня дитини, проходило у дистанційному форматі. Але піднесений настрій чудово передавався усім учасникам під час прямої трансляції урочистостей з Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки. 
На інтелектуальному ринзі в онлайн-змаганні, яке відбувалося у прямому ефірі, переконливу перемогу виборов Стрельник Олексій, учень 9 ПМВ класу! Миттєві та правильні відповіді Олексія на складні запитання в категорії для старшої вікової групи «Літературний круїз Херсонщиною» стали запорукою перемоги – поясу Чемпіона ігор! 
 
Організатори привітали всіх учасників зі святом та віртуально “вручили” подарунки найкращим знавцям рідного краю, чемпіонам VІ обласного турніру «Ігри патріотів Херсонщини – 2021». Сьогодні почесний «Пояс Чемпіона» й цікава настільна гра були вручені Олексію під оплески його друзів, що навчаються разом з ним на спеціальності «Міжнародні відносини». 
Вітаємо Олексія Стрельника! 
 
Так тримати!
 
Єжова Т.М., завідувач бібліотеки
 

0 коммент.:

Дописати коментар