вівторок, 14 листопада 2017 р.

Як поглибити вміння та навички роботи з інформацією учнів; як застосовувати ці знання в процесі аналізу достовірності та актуальності інформації; як розвинути у дітей вміння аналізувати і розрізняти форми інформації?

Комплексу питань, пов'язаних з інформаційними ресурсами суспільства та формами інформації, було присвячено майстер-клас, який провела сьогодні Єжова Т.М., завідувач бібліотеки Академічного ліцею, для слухачів курсів підвищення кваліфікації в Херсонській академії неперервної освіти.

Представники шкільних бібліотек міста й області відмітили, що завдяки елементам гри легко сприймається матеріал з  систематизації знань у теоретичному блоці та взяли активну участь у другому, ігровому блоці «Правда чи ні? Фейк-детектор». 

Особливу зацікавленість слухачів викликав третій блок, націлений на розширення простору можливостей. Вони дізналися, як спираючись на знання й досвід, здобути найкращі результати в будь-якій справі.


У рамках майстер-класу Тетяна Миколаївна поділилася декількома прийомами застосування інформаційно-комунікаційних технологій при розробці медіапроектів. 

Бібліотекарі подякували Єжовій Т.М. за високий рівень проведення майстер-класу.
Вони наголосили на необхідності подальшого вдосконалення навичок використання сучасних технологій в бібліотечній роботі. 

Особливо було відмічено актуальність та перспективність корпоративного проекту "Основи медіаосвіти: бібліотечна складова" (спільного проекту Херсонської ОБД ім.Дніпрової Чайки, ЦДБ м.Херсон та бібліотек загальноосвітніх навчальних закладів міста).

Єжова Т.М., завідувач бібліотеки





0 коммент.:

Дописати коментар