суботу, 3 жовтня 2015 р.

"Повітря сповнено ідей. Вони постійно стукаються до вашої голови", - стверджував Генрі Форд. Нагода спробувати власні сили у "дорослому" бізнесі випала 30 вересня для учнів 10 та 11 класів Академічного ліцею. Саме цього дня відбулося святкове відкриття ІІІ Міжрегіонального етапу Бізнес-школи «Мільйон – це просто!» у Херсонській обласній бібліотеці для дітей ім. Дніпрової Чайки.

У всіх присутніх на відкритті Школи фінансової грамотності був піднесений настрій, адже це відбувалося у Всеукраїнський день бібліотек. Тож все було дійсно урочисто і святково: і розрізання стартової стрічки бізнес-школи, і повітряні кульки, які довго кружляли у небі, збираючи в ефірі цікаві бізнес-ідеї, і святковий торт, прикрашений логотипом бізнес-школи, і відео-привітання від команд бізнес-юніорів з Харкова, Стрия та Чернігова, які побажали успіху майбутнім бізнесменам нашого міста.

Кульмінацією свята стала бізнес-вікторина, за умовами якої потрібно було назвати прибуткові бізнес-проекти, які втілено на Херсонщині, успішних людей нашого міста, пригадати міста України, в яких цими ж днями стартує Бізнес-школа "Мільйон - це просто!". Переможцем гри  став Шевцов Ілля, ліцеїст 10 ЕПМ класу! Ілля отримав подарунок - навчальний посібник з фінансової грамотності.

Сподіваємось, що на основі власного задуманого проекту, слухачі Бізнес-школи створять успішний бізнес у майбутньому, яке, до речі,  вже не за горами. А авторитетні експерти та наставники школи фінансової грамотності їм у цьому допоможуть. Нема нічого неможливого, потрібно лише підходити зі всією напруженістю творчої думки до будь-якого маркетингового завдання. Побажаємо учасникам бізнес-школи цікавих ідей та успіху!
Докладніше про відкриття ІІІ Міжрегіонального етапу Бізнес-школи «Мільйон – це просто!» можна прочитати тут.

Єжова Т.М.,
завідувач бібліотеки.
Колажі автора.
 

0 коммент.:

Дописати коментар